Dagvoorzitter

2016-10-25-13-17-51Jeanette is een energieke, krachtige persoonlijkheid. Ze is rap van tong, heeft bagage, en zorgt voor een verbindende schakel tussen deelnemers. Met de nodige humor zorgt ze voor een prettige sfeer. Vanzelfsprekend houdt ze de doelstelling van de dag in de gaten, bewaakt ze de tijd en betrekt ze de deelnemers bij de dag.

Waarom Jeanette? Naast haar presentatiekwaliteiten is ze een prettige persoonlijkheid die gemakkelijk aansluiting vindt bij de doelgroep. Haar informele manier van doen zorgt voor een veilige omgeving waarbij mensen ‘’los’’ komen. Daarnaast is ze als verandermanager actief. Ze heeft kennis van de arbeidsmarkt, arbeidsverhoudingen en personeelsbeleid. Een mooie mix!

Jeanette geeft als dagvoorzitter een extra dimensie aan de dag. Objectief, anders kijkend naar zaken, en bedreven in het vak. Want een vak, dat is het. Ook voor Jeanette is het dagvoorzitterschap niet zomaar iets wat ze er even bij doet. Inmiddels weten veel opdrachtgevers Jeanette te vinden. De goede referenties doen hun werk!

Samen met u als opdrachtgever bespreekt ze de wensen en de verwachtingen. Tevens kan ze ondersteunen en meedenken bij de opzet van het programma.

Bel 06-29462232.