Workshop of training: “Onderhandelen”

Er zijn mensen die ontzettend goed kunnen onderhandelen. Daarbij gaat het in de privésfeer vaak om grote aankopen. Maar ook in de werksfeer hoort onderhandelen erbij. Het begint al bij de sollicitatie en de voorwaarden waarover je het eens moet worden. Je werkt samen met collega’s die misschien andere opvattingen of wensen hebben dan jij. Jouw idee komt niet overeen met de ideeën van anderen. En hoe ga je om met leveranciers of zakenpartners die eisen stellen waar je niet aan tegemoet kan komen?

Goede onderhandelingsvaardigheden zijn voor iedereen van groot belang.

Vanuit haar ervaring als onderhandelaar bij een vakbond is Jeanette de aangewezen persoon om deze training of workshop te geven.

Tijdens de workshop/training gaat het over zelfreflectie, belangen overbruggen, overredingskracht , ruimte nemen en ruimte geven. De duur is afhankelijk van de wensen. Een workhop duurt 1 tot 1,5 uur en is een eerste inzicht in onderhandelen. Een training duurt minimaal 1 dag. Afhankelijk van de wensen kan 1 extra dag nodig zijn. Interesse, neem contact op! Jeanette geeft graag meer informatie over de opzet en inhoud van de training.